Voices of Wonder

Pål Angelskår er mest kjent som frontfigur i bandet Minor Majority, men han er også opptatt med sine egne prosjekter. Hans nye utgivelse - med den alt for lange tittelen «The Cellar Door Was Open, I Could Never Stay Away», er artistens andre soloalbum. Angelskårs usedvanlig behagelige stemme oppfattes litt om en dypere versjon av Neil Young, og her befinner også artisten seg i et musikklandskap som minner litt om Young. Angelsgård treffer bra med sin andre soloutgivelse. Albumets 11 spor er både velproduserte og velkomponerte, og som helhet byr låtene på god variasjon innenfor både form og innhold.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.