Artist: Haakon Ellingsen

Album: Vi varmer oss nå

Vurdert: Med stoppesteder som Argentina, Chile, Lisboa, Amsterdam, Oslo – og Eidskog – har Haakon Ellingsen spent opp et stort lerret for sitt nye album «Vi varmer oss nå». Det er sommerlig og delikat, vakkert og stemningsfullt med stor bredde og ledig lidenskap i uttrykket. Det er Haakon Ellingsens andre norskspråklige plate, selv om han også tar turen ut langt ut over landets grenser, som i den flotte sangen til Victor Jara. Et innbydende lydbilde er med på at mange av låtene kan bli en favoritt for mange, som «Amalia» – om å holde fast noen flyktige opplevelser som forsvinner så altfor fort. Første single «Tannsjødager» – fra Tannsjøen i Eidskog - står fortsatt godt.

Omtalt av Geir Vestad


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.