Med sitt fjerde album fortsetter bandet der de slapp. Rockelåtene er enkle i form, men oppleves allikevel som noe helt eget og originalt. Her er det nemlig gjort noen spennende valg under produksjonen. Per Bortens (barnebarn av den tidligere statsministeren med samme navn) råe og raspete vokal dominerer ikke lydbildet slik man er vant med. Derimot er Kenneth Kapstads aggressive og presise trommespill og Rolf Martin Snustads bass-saksofon minst like dominerende. Resultatet er røft, tøft og stappfullt av særpreg, og med åtte solide låter møter man aldri på noen dødpunkter.

Omtalt av Kristian Einang


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.