Nuclear Blast

Opeth sto lenge som en av de lyssterke stjernene på metal-himmelen, men i løpet av de siste årene har bandet gradvis beveget seg bort fra metal-sjangeren. De har dreid mot en et langt snillere uttrykk, og med «Sorceress» er sporskiftet tydelig som aldri før. Bandet har aldri vært redde for å eksperimentere utenfor veletablerte sjangerkonvensjoner, og slik er det også med «Sorceress». Her blandes sjangre og uttrykk om hverandre, men selv om alle låtene bærer preg av Opeths signatur, blir totalen litt rotete og usammenhengende. Svenskene innehar fremdeles udiskuterbare kvaliteter, men mange vil nok mene at Opeth disponerte evnene sine langt bedre før i tida.

Omtalt av: Kristian Einang.

Terningkast: 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.