Vilje

Den eksperimentelle duoen Ontz kickstarter det nye året med en helt fersk fullengder. Gruppen, som består av synthist Bjarte Gustavsen og vokalist og perkusjonist Mai Elise Solberg, ga ut sitt forrige album «Go Marching In» i 2011, og nå er de tilbake med en særdeles dansbar plate. «Overgrowth» byr på vakre, tøffe, forfriskende og tidvis litt rare pop-låter som virkelig gleder. Komposisjonene preges av fengende rytmer over et bredt spekter av inntrykk og stiler, og foran bidrar Mai Elise Solberg med sin vokal på aldeles strålende vis. Det er nærmest umulig å lytte på uten å bevege på kroppen, og det tyder på at duoen gjør veldig mye veldig riktig.

Omtalt av Kristian Einang

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.