Warner

Ole Paus går tilbake helt til starten av karrieren som visesanger med albumet «Sanger fra gutterommet». Sangene ble opprinnelig innspilt på Ketil Bjørnstads gutterom i 1972. Og nå foreligger de på et album med ikke mindre 29 låter, hvorav flere aldri tidligere utgitt. Blant overraskelsene er også et par forsøk fra Paus på å tonesette dikt av Hans Børli. De beste låtene er nok de mest kjente fra de tidligste platene hans, som «Født på et fjell», «Sett deg ned», «Du kaller det vakker musikk», «Speildansen» og «Leieboer». Men det er også morsomme godbiter her, som bidrar til å utvide bildet av den unge søkende Paus og hans stadige utforsking av et eget uttrykk.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.