Det er et benbrudd med komplikasjoner og påfølgende sykehusopphold som er årsaken til den brå avlysningen, melder Antonsens management, Stageway Talent. Både Antonsen og bandet er lei seg for det hele, og håper de får mulighet til å komme tilbake på et senere tidspunkt.

- Vi har vurdert å finne en erstatter, men har konkludert med at vi har for kort tid på oss, sier daglig leder for Festspillene i Elverum, Ørnulf Ring.

For alle som har gått til anskaffelse av billett, blir det mulig å få den refundert i perioden 24.7. til 6.8. i Kommunehuset Folkvang og i Elverum Kulturhus.

- Det er selvsagt veldig kjedelig at vi må avlyse, men ser vi litt stort på det, er det selvsagt aller kjedeligst for Ole Edvard selv. Vi håper at han kommer seg på beina igjen snart, sier Ring.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.