Artist: Håvar

Album: Dødsskyggens Dal

Vurdert: Håvar fra Vallset leverer med albumet «Dødsskyggens Dal» god progressiv visesang som kan minne mye om Opeth til tider. Dette er musikk med flust av dynamikk. Vokalen ligger fint oppå teppet av god dynamisk og teknisk musikk. Skiva nyter godt av Håvars dype bass, og til tider er den også doblet. Doblingen gir denne musikken en enorm dybde, og på «Hold Kjeft» får lytteren virkelig oppleve dynamikken på sitt sterkeste. «Dødsskyggens Dal» er definitivt en lovende skive for Håvar. For lytteren er det bare å lene seg tilbake og nyte god musikk på øret og glede seg til det som kommer i framtiden.

Omtalt av: Henrik Langgård

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.