Different Sound

Seks år etter debutskiva «Transitions» slipper Gunhild Nyborg, eller NuBorg som hun går under i dag, andreskiva. NuBorg tar oss inn i en melankolsk, men trygg voksenpopverden, plassert et sted mellom Bel Canto og Kari Bremnes. Skiven starter mystisk og rocka med «Away With The Fairies», mens på spor nummer tre «You, You» vandrer NuBorg over i noe som kan bli en real pop-hit. Duetten «Slight Encounter» skiller seg ut som et av albumets sterkeste, og blir en fin avslutning på et vakkert, men til tider ensformig utgivelse. NuBorg mestrer sin sjanger, men «Sliding off the edge of the world» holder ikke spenningen på topp gjennom hele albumet.

Omtalt av Christian K. Søberg

Terningkast: 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.