Band: Incubus.

Plate: 8.

Vurdert: Amerikanerne i Incubus er tilbake, og som tittelen tilsier er «8» bandets åttende studioalbum.

Incubus har lenge hatt evnen til å levere en form for nu-metal som er spiselig for de aller fleste, men de treffer ikke helt denne gangen. Der bandet tidligere kunne fenge med kreative og nyskapende musikalske valg framstår de denne gangen som litt uinspirerte.

Bevares, dette er en velprodusert og gjennomtenkt plate, og man også flere fengende låter i løpet av platas 11 kutt. Som førstesporet «No Fun» og fjerdekuttet «Glitterbomb», men totalt sett kommer Incubus med veldig lite nytt og spennende til bordet denne gangen.

Omtalt av Kristian Einang

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.