Selv om hardrockbandet Dunderbeist har gjort det bra, både i Norge og i Europa, ble lørdagens konsert avholdt på Gregers i Hamar. Akkurat slik tradisjonen tilsier.Fri alderI løpet av kvelden holdt bandet to konserter, og den første var for fans under 18 år.

- Det er skikkelig bra at det holdes en fri alder-konsert for oss, sier Emma Sofie Langseth Sørlie (15) mens hun venter på å få høre låtene fra Dunderbeist sin helt ferske plate «Hyklere».

Mange solgte billetter

Det var tydelig at hedmarkingene hadde savnet å se bandet opptre, for allerede fire timer før konsert nummer to var 230 billetter solgt.

Stemningen var på topp under bandets første urpremière.- Jeg vet at de har jobbet skikkelig bra med den nye platen, så dette ville jeg få med meg, sier Kristin Sørheim (18).

spilte sju av ti nye låter

Kveldens første konsert ble dratt i gang med den nye låten «Langsint», som mottok strålende respons fra det unge publikumet.

Og i løpet av den lille timen som bandet sto på scenen tok de publikum igjennom sju av de ti nye låtene sine.Resten ble spart til kveldens siste konsert.- Konserten klokken ti er en god del lengre, så vi venter med noen av låtene til da, forklarer Torve, som tydelig viste at han hadde gledet seg til bandets releaseparty.

Et gammelt refreng

Selv når konserten nærmer seg slutten har Dunderbeist fortsatt mye å gi, og det er ingen annen låt enn «Hatet», fra platen «Dunderbeist», som skal avslutte bandets slippkonsert.

Og når lokalet fylles av refrengets kjente strofer, er det få som klarer å stå stille.

Folk hopper, danser og skriker ut mens bandet avslutter lørdagens første konsert med stil.

- Alt var bare så bra, sier Ludvig Bredde Skåret (19).Og det var han ikke alene om å mene.De helt ferske sangene, skrevet på ekte Dunderbeist-morsmål, med et rått og ærlig preg, fikk Gregers til å koke over av god stemning.

- De nye låtene gir bandet et mer voksent preg, og det kler de, forklarer Sørheim.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.