Den folkekjære visesangeren Odd Nordstoga kommer til Hamar og Gregers 4.3. og Røhne forteller at billettene slippes allerede denne helgen.

– Det er lenge siden han har spilt i Hamar, men vi hadde han på Kønnband i høst. Da leverte han en utrolig imponerende konsert, sier Røhne.

Han forteller at konserten helt bevisst er lagt til den samme helga som VM-Allround på skøyter arrangeres i Vikingskipet.

– Eva Weel Skram duo skal spille fredag 3. mars og det er få billetter igjen til den konserten. Jeg regner med at det blir trykk i byen akkurat den helga, og derfor drar vi på med Odd Nordstoga på lørdag. Nå kan folk glede seg til to gode konserter samme helg, sier Røhne.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.