Artist: Hekla Stålstrenga

Album: Velkommen inn

Vurdert: En koselig juleplate, som setter deg i rett stemning med et utvalg av kjente òg nye julesanger. Her er fokus på de nordnorske juletradisjonene, som er forfriskende. Fokus er på tekstene, og kommer nydelig fram i de enkle og gjennomsiktige arrangementene. Her blandes folkemusikken med litt pop og en dæsj jazz, som løfter platen betraktelig. Den starter noe anonymt, med en versjon av «Nordnorsk julesalme» som ikke setter sine spor. Men hold ut! Platen blir mer markert etter hvert, og avslutter nydelig med den ettertenksomme «Stille som sne» og toppes med en lavmælt versjon av «Stille natt», med herlig basskomp.

Vurdert av: Paula Bjertnes

Terningkast: 4______________________

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.