Tomorrow We Move to Hawaii kaller duoen seg, og om navnet ikke nødvendigvis sier så mye om kommende reiseplaner, sier det noe om den underliggende tematikken på albumet. For innen elektropopens mangfoldige formspråk, skapes en uro og uforutsigbar dynamikk, en slags kontinuerlig søken og en stadig vridning, som forteller både om en viltert pågående energi og en underliggende nerve som aldri gir ro.

Og denne uroen er det kanskje framfor alt Marianne Strangers vokal som skaper; den er rimelig uslepen, kan en trygt si, for Marianne gøtser på, og nettopp gjennom den nærmest vibrerende røffheten i stemmen hennes, skapes en høyst effektiv kontrast til de mer strøkne elementene.Framfor alt er det energien som råder, svett og sitrende, men også fylt av luftige spenn. For referansene er mange og varierte; det er som om duoen forsyner seg friskt av ganske ulike tradisjoner, og inviterer til en ferd med både sugende melodilinjer og brå brudd. I det hele tatt en farefull ferd altså, som garantert ikke ender der den starter.Noe av det samme uttrykket er videreført i boka som utgis samtidig med albumet, med tekstene og Marianne Strangers illustrasjoner. De er kraftfulle og energiske de også, men midt i uroen og råskapen gis det også rom for de helt stille stundene, der alt stanser opp før det bærer utpå igjen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.