Den lokale artisten Nina Flaaseth platedebuterer med sin første fullengder «Living on». Artisten har funnet seg godt til rette i country-sjangeren, og albumet bærer preg av klassiske og velkjente country-elementer gjennom samtlige spor. Flaaseths stemme passer fint til sjangeren, og artisten formidler tekstene på en ryddig og behagelig måte. «Living on» er trivelig lytting, men framstår som noe forutsigbar og lite spennende i form og innhold. Blant flere gode spor står «Calling all heroes» som albumets høydepunkt. En trygg, men ikke spesielt spennende debut.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.