Bad Seed Ltd.

En analyse av Nick Cave and the Bad Seeds 16. album kan ikke rettferdiggjøres i en liten spalte, men en kort anbefaling er allikevel på sin plass. Nick Cave mistet nylig den ene av sine to tvillingsønner i en ulykke, og med «Skeleton Tree» behandler han deler av sorgen. Uttrykket er mørkt, dystert og sorgtungt, og selv om omstendighetene er tragiske er Nick Cave her på sitt beste. Stemmen uttrykksfull og sterk som aldri før, og de underlige, poetiske tekstene formidles på en inderlig og personlig måte. Med små, effektive virkemidler rammer bandet tekstene inn i det underlige og særegne Nick Cave-universet, og her er det mye skjult godis som venter til framtidige gjenhør.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 6

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.