Drabant Music

deLillos på svensk? Det høres kanskje fjernt ut, men med debutalbumet «Sväva över stan» hedrer den svenske artisten Natasja Holmboe deLillos. For mange er dette hellig grunn, og kanskje er det litt av grunnen til at det måtte en svenske til for å gjøre egne tolkinger. deLillos katalog er enorm, og her er «Vår», «Syster», « Sväva Över Stan» og «Finns det en man» blant låtene folk vil kjenne igjen. Holmboes gjendikter og omarrangerer låtene uten å tukle for mye med råmaterialet, og det er liten tvil om at de folkekjære låtene også fenger på svensk. Originalen er allikevel urokkelig suveren.

Omtalt av: Kristian Einang.

Terningkast 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.