– Det er veldig hyggelig å være tilbake i Hamar, og det er spesielt morsomt å komme hit til kulturhuset for første gang, sier Carola.

Den svenske superstjernen var sporty nok til å stille til intervju like før hun gikk på scenen fredag kveld. 480 mennesker sørget for fullt hus da den svenske favoritten Carola gjestet Hamar og Kirsten Flagstad-salen.

– Det er herlig å se at responsen er så god blant publikum her i Hamar. Jeg har vært her noen ganger etter at jeg ble kjent med Linn og Geir Byberg, og jeg føler at Hamar-publikumet kjenner meg litt. Akkurat det gjør dette ekstra spesielt, sier hun.

Plateaktuell

Carola har nylig gitt ut julealbumet «Drömmen om julen», og førjulstida tilbringer hun på veien med en rekke spillejobber i både Norge og Sverige.

Det er over 33 år siden Carola fikk sitt gjennombrudd med «Främling», men hun er fremdeles blant de mest populære artistene i Norden. Med fullsatt sal fikk fredagens julekonsert en god og stemningsfull ramme.

Tusenvis av besøkende

Det er lett å finne julestemningen i Hamar kulturhus, og programansvarlig Mocci Ryen forteller at de har tatt imot flere tusen mennesker i løpet av de siste ukene.

– Det har vært stor interesse for juleprogrammet i Hamar kulturhus, og vi har hatt utsolgte hus hver helg. Ekstra hyggelig er det at mange har tatt turen til arrangementet Julelørdag i Kulturhuset, og denne helgen venter enda flere mennesker, sier Ryen.

Hun forteller at det er spesielt mange barnefamilier finner vegen til Hamar kulturhus.

– Vi vet at det har skortet litt på tilbud for barnefamilier i jula, og vi har satset spesielt på å gi et tilbud til barnefamiliene. Denne jula har vi hatt full uttelling på den satsingen, sier Ryen.

Hun er klar på at publikum fremdeles har mye moro i vente.

– Her skjer det mye framover, og spesielt gledelig er det at vi har klart å få på plass en juleballett. Jeg er usikker på det har skjedd på Hamar tidligere, men det er i alle fall svært sjeldent at vi får se en slik produksjon i Hamar, sier hun.

Neste helg kommer dessuten Oslo Gospel Choir til Kirsten Flagstad-salen for å synge to konserter.

– Interessen vil ingen ende ta, og jeg er spent på om de andre arrangørene i byen opplever det på samme måte, sier hun.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.