R&S Records

Den britiske artisten Nadine Shah (som er halvt norsk) har allerede mottatt spennende tilbakemeldinger på sitt artistiske utrykk fra kjente rockepublikasjoner som NME. Hun har turnert verden med artister som Bat For Lashes og Depeche Mode. På kort tid har Shah blitt en storhet i den britiske singer/songwriter-sjangeren, med lyrisk fengende radiosingler som «Stealing Cars» og «Fool». Musikalsk ligger Nadine Shah godt imellom PJ Harvey og Nick Cave, og tar oss med inn i en teatralsk og mørk verden fylt med sterke vokaler og fengslende historier. «Fast Food» er en spennende debut fra en fascinerende artist.

Omtalt av Christian K. Søberg

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.