Grappa

Vintermusikk med juledryss - slik presenterer bandet Music for a while sitt nye album «Canticles of Winter». Vokalist Tora Augestad er mest kjent som cabaretsanger - og Norges fremste sådan, med base i Berlin. Men her viser hun noe av det store området hun dekker, også som klassisk sanger. Sammen med et stjernelag med Stian Carstensen, Mathias Eick, Martin Taxt og Pål Hausken framfører hun et variert utvalg låter med sikker eleganse, usvikelig innlevelse og særegen glød. Det er ikke egentlig en juleplate det dreier seg om, selv om den også har med juleinnslag. Men framfor alt er det utrolig lekker stemningsmusikk med Tora Augestad som glitrende midtpunkt.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.