Warner Music

Nå begynner det å bli lenge siden forrige store musikalske høydepunkt fra bandet som ble et av 2000-tallets store suksesser. Fansen måtte skuffet se at bandet begynte å skifte retning da de annonserte det dubsteb-inspirerte albumet «The 2nd Law». Nå har de nok en gang endret musikalsk kurs. Bandets ferske album «Drones» er et paranoid varsku mot det som venter menneskeheten i framtiden. Der de tidligere har lyktes med pompøse og ambisiøse komposisjoner faller de litt kort denne gangen, og da blir totalinntrykket også ganske håpløst ødelagt. Vokalist Matthew Bellamy er dessuten fremdeles helt rå, og tidvis ekstremt masete.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 2

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.