Lawo

Pianisten Mortten Gunnar Larsen feirer sitt 40-årsjubileum som artist med utgivelsen av sin niende soloplate «Creole Connections». Larsen har gjort en rekke opptredener også på våre trakter, og er mest kjent for sitt ragtime-spill. Men han har et stort repertoar; på det nye albumet presenterer han musikk fra Latin-Amerika med særlig vekt på den brasilianske tango-komponisen Ernesto Nazareth. Og her, som så mange ganger før, går Morten Gunnar Larsen nye veger og presenterer artister som er ellers lite kjent her til lands. Det heter at Nazareths «Odeon» er like kjent i Brasil som «The Entertainment er for pianister i USA. Og Morten Gunnar Larsen gjør en aldeles lekker presentasjon.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.