Kjetil Mørland gjorde seg til et velkjent navn da han i 2015 tok del i Melodi Grand Prix-sirkuset som Norges finalist. Sammen med artisten Debrah Scarlett begeistret han mange med det norske bidraget «A Monster Like Me», og det er mye som tyder på at suksessen ga mersmak. Mørland har tilbrakt store deler av sitt voksne liv i England, og han har allerede oppnådd brukbar suksess med det britiske bandet Absent Elk. Nå er han tilbake i Norge for å satse på en karriere som solo-artist, og debutalbumet gir grunn til optimisme. Med en meget sterk vokal er Mørland i stand til å male mektige bilder, og albumet byr på brukbar variasjon i et landskap inspirert av engelsk poprock.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.