Arist: Morrissey

Album: Love in High School

Vurdert: Morrisseys ellevte soloalbum er en noe ujevn, men sterk plate. Helt fra første tone er det liten tvil om at Morrissey mener alvor. Uttrykket er mørkere og råere enn kanskje noe annet han har gjort. Så lenge plata holder seg i dette landskapet er den musikalsk veldig god. Halvveis kommer det et tonalt skifte, hvor helheten går noe i oppløsning. For kjennere kommer det nok ikke som noen overraskelse at tematikken er politisk ladet. Morrissey forkaster poetisk språk til fordel for å gå rett på sak, og dette blir albumets største svakhet. Det er forståelig at 58-åringen med sitt sterke engasjement er lei av å pakke det inn, men i dette tilfellet går det dessverre på bekostning av lytteropplevelsen.

Omtalt av Eivind Strømstad

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.