Warner

Hun introduserte seg for alvor med debutalbumet «Boy From The North» i 2012, og med «The One In The Sun» fortsetter Monica Heldal sin suksess med en meget sterk andreutgivelse. Fra et musikalsk landskap preget av elementer fra sjangere som country, folk, rock og pop uttrykker Heldal sin kjærlighet til fortidens musikk. Uttrykket er ærlig, vakkert og velprodusert, og i front formidler Heldals særegne stemme tekstene på en nær og overbevisende måte. Låtene byr dessuten på mengder av originalitet og variasjon i både form og innhold. Dette er en kruttsterk femmer, og det er bare å glede seg til førstkommende lørdag. Da gjester nemlig Monica Heldal Hamar og Gregers.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.