Warner Music Norway

Monica Heldal fikk strålende omtaler for sin konsert under Øyafestivalen i år, og imponerte stort med sin platedebut «Boy From The North» fra 2013. Nå slipper hun EPen «Waiting on the fire» med tre nye låter på tampen av året. Minialbumet blir en perfekt fortsettelse på debuten, med det radiovennlige tittelsporet, samt den fengende countryinspirerte «Scarlet». På EPens siste spor får vi servert den mer alternative folk-siden av Heldal med det kraftfulle sporet «Swan», som også minner mest om lydbildet på førsteplata. EPen er en perfekt musikalsk gave å slappe av med i julestria, og er en spennende smakebit på hva vi kan forvente av Heldals neste studioalbum.

Omtalt av Christian K. Søberg

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.