Sony

«Strangers To Ourselves» er et etterlengtet comeback, det er indieyndlingenes første album siden flotte «We Were Dead Before The Ship Even Sank» fra 2007, som var på tung rotasjon i min stue det året. «Strangers To Ourselves» begynner strålende, både tittelkuttet og «Lampshades On Fire» er umiskjennelig Modest Mouse med Isaac Brocks særegne frasering og småpaniske vokalstil. Det er først med låten «Pistol» at nedturen begynner. Det er en tvers i gjennom grusom låt. Albumet sliter litt med å finne tilbake til formen etter «Pistol», og man legger mer merke til at de gode låtene og de catchy refrengene glimrer med sitt fravær.

Omtalt av David Jønsson

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.