Vurdert: Her har Geirr Lystrup virkelig lekt seg med hele sin musikalske verktøykasse.

Gjennom ulike stemninger og uttrykk byr nemlig «Lyden av Mjøsa» på store mengder variasjon. Selve tematikken er derimot ikke like variert, og folk som ikke har det samme, nære forholdet til Mjøsa vil nok stå i fare for å drukne i all mjøsromantikken.

Han åpner det hele pent og stilfullt med «Mjøsa går», og sammen med lyden av den hese damppipa til Skibladner melder sangeren Maren Aarskog seg fint på under «Mjøsas hvite svane».

Lystrup kjører Mjøsa rundt med «Gunnhild å’n Harley», han synger om flomvann, tar for seg «Slitera på Helgøya» og fabulerer med «Sjøorm».

Nevnte Aarskog bidrar på en flott måte med sin vakre stemme, mens Lystrup svømmer trygt og greit gjennom samtlige 14 spor.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.