Bruce har alltid representert det motsatte av musikken jeg har hørt på. Mens han har hatt stor suksess med sin jordnære og folkelige poprock, har jeg syslet med min sære, snobbete og selvhøytidelige progrock. De to verdenene kunne ikke blandes – trodde jeg. Men så skjedde det noe: En bra mann stakk innom i anledning 30-årsdagen min. «Nå er det på tide at du får litt Springsteen i samlingen», sa han – og ga meg denne konserten fra 2016-turneen. «Ta deg en god biltur, spill høyt, også ser du hva som skjer», sa han. Jeg var meget skeptisk, men ga det likevel en sjanse. Det skulle jeg ikke angre på! Noen sekunder ut i førstelåta «Meet Me in the City» skjønte jeg at dette var fullt mulig å lytte på. «Two Hearts» føltes sår og vond, men også trøstende. Vakre «Independence Day» traff meg rett i hjertet, og etter «Point Blank» var jeg offisielt Bruce-fan. Jeg må være så ærlig at jeg ikke har mye annen Springsteen å sammenligne med, men jeg liker i hvert fall denne konserten. Nå er Bruce en fast følgesvenn på lange og ensomme bilturer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.