SS audio/Musikkoperatørene

Unge, freshe Mimmi Tamba har gjort seg bemerket som en dyktig og moden sanger, blant annet gjennom Stjernekamp på NRK. Nå er 23-åringen ute med sin debutplate. «Storm» befinner seg i et pop-landskap, med innslag av soul og jazz. Plata starter friskt og entusiastisk, men etter halvgått løp er det noe rart som skjer. Plutselig er både de kule instrumentene og engasjementet borte. Når Tambas stemme kun akkompagneres av et enslig piano blir det litt kjedelig. Dog tar det seg opp igjen mot slutten. En ujevn plate med andre ord, der første halvdel absolutt er verdt å lytte til, men med et midtparti som ender opp som litt platt bakgrunnsmusikk.

Omtalt av Hanne Maren Torpen HokstadTerning 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.