Artist: Trine Rein og Eli Kristin Hanssveen

Single: Julegaven

Etter å ha gitt ut en egen juleplate for noen år siden, er Trine Rein nå ute med en julesingle, sammen med sopranen Eli Kristin Hanssveen. Det handler selvsagt om julens budskap, og Rein henvender seg direkte til lytteren når hun viser vegen. En lun stemning skapes, takket være det delikate og groovy kompet. Hanssveens bidrag består i en enkel bakgrunnsvokal, men hun blir med på hallelujastemning mot slutten. De gjør det med akkurat passe trøkk, og har heldigvis droppet moduleringen. Her kunne det fort har sklidd ut, men i denne formen er en slik kommersiell plate veldig lyttbar.

Omtalt av: Paula Bjertnes

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.