RCA Records

«Time» er en passende tittel på Mikky Ekkos nye plate, da det har tatt veldig lang tid før hans første utgivelse har blitt tilgjengelig. Nå er ventetiden over, og det vel verdt. «Time» byr på fjorten solide låter, deriblant lystbetonte pop-låter som «Smile», og r'n'b-inspirerte «U» som ble utgitt som smakebit i fjor. Albumet byr også på vakre «Pull Me Down» fra 2012, som var med å bidra til at Ekko fikk lovprising og høye forventninger fra musikkmedier. Artisten er ofte plassert sjangermessig ved siden av artister som Sam Smith og Lorde, men mye av debuten kan sammenlignes med U2 og Coldplay. «Time» står igjen som et solid og tidløst album, fra en begavet og fengslende musikkdebutant.

Omtalt av Christian K. Søberg

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.