Blackened

Legendene i Metallica har ikke akkurat truffet blink de siste 20 årene. De har stort sett konsentrert seg om å skrive låter som er rimelig langt unna musikken som gjorde dem til et av verdens mest populære band. Men med sitt nyeste album vender de tilbake til gamle storhetstider. Bandets thrash er litt snillere i dag enn den var på 80-tallet, men uttrykket er fetere enn det har vært på mange år. Mange vil nok faktisk mene at «Hardwired... to Self-Destruct» det beste de har gjort siden «Black Album». Nå låter Metallica som Metallica. Selv om de ikke klarer å følge opp genialiteten fra storhetstiden, vil nok mange vil sette enormt stor pris på albumet.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.