Sony

Det begynner å dra seg mot jul, noe som ikke minst merkes blant storslippene til plateselskapene. Melissa Horn er utrolig populær, noe som man kan lett forstå med hennes følsomme og behagelige fremtoning og lydbilde. Til tross for sin unge alder, er det allerede åtte år siden debuten «Långa Nätter». «Jag Går Nu» følger samme suksessoppskrift som tidligere, men denne gangen byr ikke Horn på så mye variasjon i uttrykket. Ikke at hun har noen gang vært en eklektisk låtskriver. Det blir ni nyanser av lavmælt, melankolsk pop med oppbrudd og avskjed som tema. Joda, det er pent og pyntelig, men det mangler den nødvendige nerven.

Omtalt av David Jønsson

Ternig 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.