Artist: Kari Rueslåtten

Album: Silence Is the Only Sound

Vurdert: Innen alternativ folk-pop har Kari Rueslåtten skapt sine egne musikalske landskaper, preget av mørk melankoli, Nå utgir hun sitt sjuende soloalbum «Silence is the Only Sound», like stemningsfullt og melankolsk som på hennes aller beste. I skapelsesprosessen denne gangen dro hun opp i den norske fjellheimen for å skrive; en åpen og mektig høyfjellsnatur kan da også oppleves i uttrykket. Noe av det karakteristiske for Rueslåttens musikk er kombinasjonen av det utadvendt storslåtte og det innadvendt lyttende, og dette er en dobbelthet som ikke minst preger det nye albumet hennes.

Omtalt av Geir Vestad


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.