Artist: Ida Jenshus

Plate: Two Worlds

Denne plata rører med direkte og personlige tekster. Jenshus har en stemme skapt for americana-sjangeren, med sin blanding av rock, country og folk, og her har hun levert mest lavmælt folk. Kvaliteten varierer, de sterke skinner takket være god instrumentering og varierte melodier med driv. De korte låtene gir mesterlige stemningsøyeblikk, mens låter som « Point Reyes» og «Love Me Like Today» mister kraften fort. «Two Worlds» henspiller til hennes pendling mellom USA og Norge, og platen er innspilt i hele fem studioer. Jenshus selv står for produksjonen, og har gitt albumet et gjennomgående røft uttrykk.

Omtalt av: Paula Bjertnes

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.