Band: Satyricon

Album: Deep Calleth Upon Deep

Vurdert: Satyricon har i en årrekke vært en av de store innenfor norsk svartmetall. Låtene som leveres på «Deep Calleth Upon Deep» er noe av det tyngre man finner blant årets utgivelser. Helt ifra åpningskuttet «Midnight Serpent» blir lytteren fanget i en verden som omsluttes av tung svartmetall. Selv om musikken er svart som natten må det bemerkes at vokalen ikke er uforståelig. Det skrikes om mørke ting, og det passer jo egentlig musikken ganske bra. Svartmessen varer i 43 minutter og på disse minuttene finnes det stort sett ingen dødpunkter. Denne skiva er ei skive som må sjekkes ut hvis du liker tung musikk.

Omtalt av: Henrik Langgård

Terningkast: 6

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.