Epic Records

Du har garantert hørt «All About The Bass». Nå gir den lovende 21-åringen Meghan Trainor ut sitt debutalbum og er klar for å bevise at hun er mer enn et one-hit-wonder. «Title» var også navnet på Trainors sommer-EP, og albumet er fylt med energisk, sukkersøt popmusikk.

Meghan holder fokus gjennom hele albumet med inspirasjon fra doo-wop og sving, lagt over trendy og ?moderne rytmer.  

«Dear Future Husband» minner kraftig om Olly Murs «Dance With Me», ?og det er ikke langt unna hans pop-sjanger ?Trainor ligger som artist. Det gleder å høre frisk og lett pop-musikk fra en av få artister i sjangeren som ikke har valgt å sette kursen over i techno-trance.

Omtalt av Christian K. SøbergTerningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.