ME-Records

Se, her har vi noe for våre yngre musikkelskere. De rutinerte musikerne Martin Hagfors og Håkon Gebhardt har bestemt seg for å lage søplete musikk om buser, tiss, promp og ismer, og gud bedre som det fungerer. Meg og kammeraten min briljerer i «Ostepop», og når det fenger så til de grader for en voksen sjel er det veldig mye som tyder på at dette er midt i blinken for våre yngste borgere. Duoens smarte lek med ord og melodier over fengende rytmer er ?ekstremt godt gjennomført, og jeg tør påstå at dette er en plate som også vil være til stor glede for småslitne foreldre. Ekstra hyggelig er det at Meg og kameraten min snart tar turen til Hamar for å holde konsert.

Omtalt av Kristian EinangTerningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.