Capitol/Universal

Mary J. Blige fikk sin første hit med «Real Love» i 1992, og er nå aktuell med «The London Sessions». På sitt 13. studioalbum tar hun et sprang bort fra det vi er vant til å høre fra henne. Hun har med noen av de store navnene i britisk hip-hop og pop. Blige viser spennet i stemmen i «When You're Gone», og 43-åringen som fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 2000 med Wycleaf Jean-låta «911» lefler også med disco på plata. «Follow» er en sikker vinner på diskoteket med beats og herlig dynamisk oppbygging. Men det er i soullåtene hun imponerer, som i «Doubt», en klassisk Blige-låt. Foruten Disclosure, er blant annet Sam Smith, Emelie Sandé og Naughty Boy med på plata.

Omtalt av Svein Erik Løberg

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.