Sony Music Entertainment UK

Du har garantert hørt «Uptown Funk» på radioen denne vinteren. Mark Ronsen er også produsenten bak legendariske låter som «Valerie» med Amy Winehouse. Denne gang har han med seg selveste Stevie Wonder, samt navn som Bruno Mars og Mystikal på et sytti- og åttitalls funk-inspirert album. Ronsen har lenge latt seg transportere tilbake i tiden med sine produksjoner, og her er det til punkt og prikke. En av fjorårets største låter «Uptown Funk» står igjen som albumets sterkeste, mens det perfekte retro spionfilm-lydsporet «In Case of Fire» og «Crack In The Pearl» med legendeinnslag fra nevnte Stevie Wonder når hakk i hæl. Og med dette ser musikkåret 2015 lyst ut allerede.

Omtalt av Christian K. Søberg

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.