Blackbird Music/Sony

Marion Ravn fikk et skikkelig comeback etter sin deltakelse i programmet «Hver Gang Vi Møtes» og med låten «The Minute» i 2013. Denne uken blir den andre delen av albumet «Scandal» utgitt, kun fire måneder etter første volum. Det er tydelig at Marion har mestret sin nisje i det norske popmarkedet, det lekes fortsatt med inspirasjoner fra melodiøs og pianobasert 70-talls pop. Med et rocka åpningsspor» og allsang-appell på refrenget i «When You Come Around» vises det også en større musikalsk bredde på del to, enn på forgjengeren av Ravns Skandale. Her bys det nemlig på en rekke teatralske og gripende låter for artisten å ta med i sekken på hennes kommende vår-turné.

Omtalt av Christian K. Søberg

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.