Berger / Phonofile

Margareth Berger er ute med sin første individuelle utgivelse siden artistens deltakelse i Eurovision Song Contest. Med singelen «Apologize» gjør Berger et slags selvransakende og personlig oppgjør med seg selv. Uttrykket er rimelig nedtonet sammenlignet med den eksplosive Grand-Prix hiten «I Feed You My Love», og med det føles «Apologize» litt ut som et slapt og rolig vorspiel etter den ville festen. Man merker allikevel at artisten fremdeles er i stand til å fenge med sin særegne eleganse, og selve formidlingen framstår som nær og personlig. Det hele er pakket inn i et synthbasert musikalsk uttrykk som omringer Bergers stemme på en god måte.

Les alle HAs musikkanmeldelser her!

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.