Med sjarm og fløyelsmyke stemmer har tvillingene fra Trofors satt en hel generasjon på hodet. I disse dager er de i ferd med å få fotfeste i av Norden, og med «Together» har de åpenbart ambisjoner om å ta over resten av verden. De har tidligere brukt den særegne Trofors-dialekten til stor suksess. Nå synger de på engelsk, og den umiddelbare opplevelsen er at de har mistet noe i akkurat den overgangen. Tvillingenes evner og talent er der fremdeles, men man kan spore at deler av særpreget har falt bort i oversettelsen. De frir fremdeles til massene med flørtende tekster, men «Together» oppleves rett og slett som litt glattere og mer pregløst enn den forgjengeren.

Omtalt av: Kristian Einang


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.