Just for the Records

Magnus Wiiks Humdinger er en spennende trio som blander sammen amerikansk rootsmusikk, norsk folkemusikk og jazz. Det kan av og til minne om en mer jazza variant av Neil Young i Dead Man-modus eller det som Earth har gjort til perfeksjon på sine siste album. «Noedblues» er en fantastisk åpningslåt. Wiik imponerer med lekent gitarspill på The Big Lebowski-inspirerte «Way To Go Donny». Den gamle bluegrasslåten «Old Joe Clark» får en heseblesende oppdatering i «Clark Goes Electric», men resultatet blir for anmassende. «Elliot» er en hyllest til avdøde Elliot Smith med smakfull pedal-steelspilling og det hele avsluttes på nydelig vis med «Waltz For Laura».

Omtalt av David Jønsson

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.