Den svenske artisten er kjent for sine solide sceneopptredener. Mye på grunn av hennes naturlige evne til å skrive fengende og partyvennlige låter, men først og fremst fordi Maggio så til de grader er til stede under sine egne konserter. Slik framsto hun i alle fall under fredagens konsert i Hamar. Hun er en artist som gir av hele seg på scenen, og med lekne dansetrinn, stor formidlingsevne og mengder av publikumsflørt sprer hennes store entusiasme seg raskt over til publikum. Slik kjemi blir det automatisk gode konserter av. 

Mange høydepunkter

Hun åpnet kvelden friskt med «Vi mot värden», «Dom sa!», «Femton» og «Galaxen» fra hennes ferskeste album. Konserten ble naturlig nok dominert av hennes nyere låter, men Maggio sørget samtidig for å krydre programmet med populære låter fra hennes tidligere utgivelser. På den måten holdt hun de frammøtte interessert gjennom hele kvelden. Gigant-hiten «Välkommen inn» ble et tidlig høydepunkt, men det skulle ta enda mer av litt senere på kvelden. En herlig versjon av «Sergels Torg» markerte starten på slutten av konserten, og med «Storma tills vi dör» gikk Maggio av scenen for første gang. Publikum var slettes ikke ferdige for kvelden, og da Maggio dro fram monster-hiten «Jag kommer» som første ekstranummer tok det helt av både på scenen og i salen. Artisten takken for seg med «Den första är alltid gratis» som kveldens siste låt.

Høy kvalitet

Med snaut 600 inne i lokalene fikk konserten en god og intim ramme, og på scenen var det rigget en omfattende lysrigg som også gjorde sitt til å sette stemningen. Lydkvaliteten var som lydkvaliteten  vanligvis er i Kirsten Flagstad-salen: Klar og solid. I alle fall hvis man sto med litt avstand fra monitorene på scenen. Hennes fem dyktige medmusikanter leverte dessuten en trygg og god forestilling, uten å gjøre for mye ut av seg. Sånn skal det også være. Det var nemlig Veronica Maggio som var kveldens store midtpunkt, og med stålkontroll over både publikum og seg selv leverte den svenske stjernen en popkonsert av høy kvalitet.


Fakta

Artist: Veronica Maggio.

Arrangementssted: Kirsten Flagstad-salen, Hamar kulturhus.

Publikumstall: 584.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.