Musikkoperatørene

30 år gamle Luke Elliot fra New York dro til rockebyen Halden for å spille inn «Dressed for The Occasion». Han er innom både americana, folk, roots og tradisjonell amerikansk rock, og mestrer alle sjangre like bra. Henning Kvitnes’ backingband The Salmon Smokers, som var med Elliot på en liten norgesturné i fjor, gir amerikaneren en sløy og herlig backing. Han ligger i samme spor som Tom Waits, Nick Cave og Jeff Buckley, men han er nok ikke helt på nivå med de karene ennå. Han hadde tjent på å utfordre stemmen sin enda mer, men når han først drar på som i «This gun of mine», får vi høre hvilke krefter han har. Ps: 28.11 blir Luke Elliot og The Salmon Smokers å høre på Gregers, Hamar.

Omtalt av: Svein Erik Løberg

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.