«You can do anything - but no tatoos please» lød det fra podiet, mens publikum fulgte med på de ulike krumspringene fra musikantene. Trond Svendsen, Lars Linkas (gitar), Vidar Tyriberget (bass), Tommy Kristiansen (trommer) og Lars Viken (tangenter) hadde invitert til konsert på Rolf Jacobsen scene - og kunne by på  egne låter og vaskekte americanamusikk. 

Svendsen (som til daglig jobber i HA) åpnet det hele rolig, kun akkompagnert av mandolin. Allerede i neste låt gikk pulsen opp, og bandet kunne by på både rolige countryaktige ballader og mer rocka uttrykk. Etterhvert fikk publikum høre låter om alt fra mislykkede fisketurer til  midtlivskriser og krigsveteraner fra Aghanistan.  Konserten var hele tida prega av latter og løs snipp, og bandmedlemmene kommuniserte lett og ledig med publikum fra scena. 

- Takk for at dere har hørt på oss. Her kommer en sang om månen, sa Svendsen - før han avslutta konserten på rolig vis aleine med gitar og munnspill. 

Helt ferdig var det riktignok ikke, for publikum ville ha mer: Som ekstranummer vinka vokalisten bandet tilbake på scena og framførte singelen «Love Like This». Salen fikk sang med, og konserten endte med allsang og applaus.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.