Telegram Records

Svenske Josefine Linders har studert på Paul Mccartneys Liverpool Institute for Performing Arts og hennes første single ble utgitt allerede i 2008, men seks år senere har Josefine Linder gjort et stilskift og blitt Little Jinder. Her presenteres 80- og 90-talls inspirert, tyggegummipop- estetikk på albumet med samme navn. Det hele låter også ekstremt eksotisk, og Little Jinder både overrasker og fenger med smarte tekster og melodier på hvert eneste spor, blant annet på den ultra-fengende «Random Folk» som blir albumets store høydepunkt. Little Jinder blir en stor overraskelse på tampen av året med sine særegne toner og spesielle image.

Omtalt av Christian K. Søberg

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.