Cooking Vinyl

Etter en rekke opptredener på norske scener, burde amerikanske Lissie være et velkjent navn for de aller fleste musikkinteresserte nordmenn. Hun har gjort enorm suksess med hits som «When I’m Alone», og nå er hun tilbake med sitt tredje studioalbum. Lissie har mengder av personlighet i stemmen, og for meg er hun på sitt beste når hun virkelig trykker til. Dessverre er det litt for lite ville vesten i «My Wild West». Hun glimter tidvis til med sterke spor som «Daughters» og «Stay», men totalt sett preges albumet av en kjedelig bråte med uengasjerende ballader.

Omtalt av: Kristian Einang

terningkast: 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.